PÅSKEFROKOST
Påskefrokosten er en tradition fra gammel tid, hvor man engang fastede 40 dage op til Påske og efterfølgende fejrede at man havde gennemlevet ”lidelserne” og derfor samledes omkring et festligt bord med rigelige mængder mad. Deriblandt var der en masse æg, lam og andre lækkerier.
Påskefrokost ud af huset
Økologiske æg og koldvands rejer
med citron mayo og dild
​
Tarteletter med velfærds kylling
Grov økologisk persille
​
Koldrøget laks fra egen røgovn
Pisket rygeost creme og karse
​
Hjemmelavet gl. daws modnet karry sild
med økologiske løg og dild
​
Sprød banko filet
sauce remoulade og citron
​
Strejfs tærte
med økologisk grønt fra stengården
​
Køkkenchefen hjemmelavet frikadeller
lavet på økologisk gris med surt
​
Langtids stegt velfærds påske lam
med ristet kartofler og lamme sky sauce
​
Frisk s
Surdejs brød og rugbrød
Vision
This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.