top of page

PÅSKEFROKOST

Påskefrokosten er en tradition fra gammel tid, hvor man engang fastede 40 dage op til Påske og efterfølgende fejrede at man havde gennemlevet ”lidelserne” og derfor samledes omkring et festligt bord med rigelige mængder mad. Deriblandt var der en masse æg, lam og andre lækkerier.

Påskefrokost ud af huset

Økologiske æg og koldvands rejer

med citron mayo og dild

Tarteletter med velfærds kylling

Grov økologisk persille

Koldrøget laks fra egen røgovn

Pisket rygeost creme og karse

Hjemmelavet gl. daws modnet karry sild

med økologiske løg og dild

Sprød banko filet

sauce remoulade og citron

Strejfs tærte

med økologisk grønt fra stengården

Køkkenchefen hjemmelavet frikadeller

lavet på økologisk gris med surt

Langtids stegt velfærds påske lam

med ristet kartofler og lamme sky sauce

Frisk s

Surdejs brød og rugbrød

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

bottom of page