top of page
Skaldyrsfad

SKALDYRSMENU

Seafood Shrims og muslinger

Skaldyrsmenu

Nordsørejer

med purløgsmayo

Gratineret Jomfruhummer

med Vesterhavsost og kapers vinaigrette

(skal varmes)

 

Kammusling Ceviche

med syrnet fløde

Gillardeau Østers

Med vinaigrette og citron

 

Dildkogte krabbeklør

med citron creme

 

Hummer

med Citron og brunet smør (skal varmes)

 

Strejfs surdejsbrød og pisket smør

Kolde saucer og grillet citron

 

Bemærk!

Skaldyrs menuen kommer anrettet i skåle og fade,

Jomfru hummer og hummer skal lunes i ovnen

Minimum 4 pers. pr. pers. kr. 745.-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få noget af vide om events, tiltag og andet.

  • Instagram
  • Facebook - Hvid Circle
mainSmiley.png

©2018 STREJF - Restaurant og Bar

Stationspladsen 3, 3000 Helsingør

Telefon 49 21 11 11, e-mail: info@restaurant-strejf.dk

bottom of page