top of page
Skaldyrsfad

SKALDYRSMENU

Seafood Shrims og muslinger

Skaldyrsmenu

Nordsørejer

med purløgsmayo

​

Gratineret Jomfruhummer

med Vesterhavsost og kapers vinaigrette

(skal varmes)

 

Kammusling Ceviche

med syrnet fløde

​

Gillardeau Østers

Med vinaigrette og citron

 

Dildkogte krabbeklør

med citron creme

 

Hummer

med Citron og brunet smør (skal varmes)

 

Strejfs surdejsbrød og pisket smør

​

Kolde saucer og grillet citron

 

Bemærk!

Skaldyrs menuen kommer anrettet i skåle og fade,

Jomfru hummer og hummer skal lunes i ovnen

​

​

Minimum 4 pers. pr. pers. kr. 745.-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få noget af vide om events, tiltag og andet.

  • Instagram
  • Facebook - Hvid Circle
mainSmiley.png

©2018 STREJF - Restaurant og Bar

Stationspladsen 3, 3000 Helsingør

Telefon 49 21 11 11, e-mail: info@restaurant-strejf.dk

bottom of page