top of page


STREJF´S BUFFET

Strejf´s Buffet
Forretter
Koldrøget Laks
fra egen røge ovn med purløgs Emulsion, krydderurt salat og Malt chips
Rejecocktail
i små glas med sprød iceberg,
cocktail dressing og dild
Hovedretter
Us Roast
stegt med timian og hvidløg
Unghanebryst
med citronskal
Bagte Rodfrugter
vendt med urter
Pommes Anna
med skalotte løg og timian
Ristede Kartofler
med saltede nødder
Strejfs Skysauce
smagt til med brombær
Frillice salat
med syltet tomater, tranebær og vinaigrette
Perlebyg
vendt med stegte svampe, trøffel og persille
Hovedretter kommer varme i thermokasser
Desserter
Oste bræt
med danske oste og knækbrød
Hvid chokolade brownie
med appelsin
Trifli
med hjemmelavet makroner,
og rød skov syre
Minimum 10 pers. pr pers. kr. 445.-

bottom of page