top of page
skaldyr nordsjælland

AFTEN

Forretter

Kold ærtesuppe

med af terrin confiteret/let røget and

Frisk bælget ærter - Sprødt

Kr. 165,-

Meunierestegt rokke

Grillet grønne asparges - Aspargesmayo

Kr. 175,-
 

1/2 Hummer
Hjertesalat - Røgede Mandler - Vesterhavsost

Kr. 245,-

Grov Tatar fra Grambogaard

Hakkede urter - Grov sennep - Piment mayo
Chips Syltet svampe - Urter 

Kr. 185,-

Hovedretter

Dagens fisk fra auktionen

Glaseret sommerroer med hibiscus

Peberrod/hyben Beurre Blanc - Hyben gel

Kr. 285,-

1/1 Hummer
Hjertesalat - Røgede Mandler - Vesterhavsost

kr. 445,-

Stegt unghane med sommerspidskål
Rosmarin sauce tilsmagt fermenteret asparges.

Kr. 285,-

Striploin, 250 gr.
Ristede Svampe - Nye danske kartofler

Café de Paris Sauce

Kr. 325,-

The Roast (min. 2 personer)                
Serveres som Sharefood med opfyldning
Bagte rodfrugter - Nye danske kartofler - Coleslaw - Skysauce    

kr. 270,- pr. person

skaldyrsfad

SKALDYRSFAD 

Kun mod forudbestilling - min. 2 personer

 

Østers -  Le Gall - Frankrig

 Pil selv rejer - Grønland

 Jomfruhummer - Kattegat
Krabbeklør - Limfjorden

Blåmuslinger - Limfjorden

Kolde Saucer & Grillet Citron
 pr. pers. Kr. 445,- 

Tilkøb 1/2 Hummer - kr. 210,-

eller 1/1 Hummer - Kr. 390,-

fiskemenu

The R0ast

SERVERES SOM SHAREFOOD M. OPFYLDNING

Bagte rodfrugter, Kartoffel

samt - naturligvis - Coleslaw & Skysauce
Min. 2 pers. - Kr. 270,- pr. person.

ribeye helsingør

Desserter

Grønne æbler 
pocheret i vanilje og skovmærke 

Æble sorbet - Krystalliseret mørk chokolade.

kr. 145,-

 

Strejf Signatur Citron
Rygende Citrus - Lemoncurd - Hvid Chokolade -
Citron Specier - Skovsyre 

Kr. 155,-


Køkkenets Udvalgte Oste

Chutney - Kerne Knækbrød

Kr. 115,-

Petit Four

3 slags af køkkenets udvalgte

Kr. 95,-

rabarbersuppe
bottom of page