

AFTEN
Forretter
Soufflé af skånsomt fanget fisk
Skummet blåmuslingsauce, tapiocaperler
og økologisk gulerod
kr. 165,-
Luftig cremet suppe på skovsvampe
Røget Vesterhavsost - Purløgsolie og urter fra Anders
kr. 165,-
Dansk koldrøget laks fra egen røgeovn
Pisket rygeostcreme, sprøde maltgrene og purløgsolie
kr. 175,-
Grov tatar af økologisk malkeko
Æggeblommecreme på øko æg
Danske Jordskokker – Urter fra Anders
kr. 175,-
Hovedretter
Sprød velfærdsand
Økologisk selleri fra Stengården, gastriksauce på appelsin og confiteret kartoffel
kr. 275,-
Skånsomt fanget fisk
Grønne tomater fra Stengården
Friteret duchesse og smør sauce
kr. 285,-
Ravioli med økologisk dansk ricotta
Cremet græskar fra Stengården
Fermenteret Ingrid ærter
kr. 275,-
Roasten
500 g. velfærdsoksekød
Grønt fra Stengården
Pommes duchesse– Rødvinssauce
2 personer - pr. person kr. 325,-

Skaldyrsfad
Kun mod forudbestilling - min. 2 personer
Østers - Le Gall - Frankrig
Pil selv rejer - Grønland
Jomfruhummer - Kattegat
Krabbeklør - Limfjorden
Blåmuslinger - Limfjorden
Kolde Saucer & Grillet Citron
Pr. pers. Kr. 445,-
Tilkøb
1/2 Hummer - kr. 210,- / eller 1/1 Hummer - Kr. 395,-

Desserter
Surdejsvaffel med karamel
Kirsebær, iscreme på vanilje og kardemomme
kr. 135,-
Strejs signatur citron
Orancello fra Messina Jensen i Helsingør Sprød crumble og røg
kr. 145,-
Et udvalg af danske økologiske oste
Kerne knækbrød og sød kompot på frugter fra Stengården
kr. 145,-
4 små desserter
Lavet på lokale økologiske råvare og alt efter køkkenchefens humør
kr. 145,-

