top of page
DSC01701-Enhanced-NR.jpg

AFTEN PÅ STREJF

Strejf er ikke et bestemt køkken, vi serverer mad der er lokalt, økologisk og i sæson.
Om det er en fransk ret, nordisk eller en pasta ret er underordnet. Vi går op i smag, oplevelse og lokale råvarer.
--------------------

Håndværk og nysgerrighed er vores stærke side på Strejf.
Vi skifter vores menuer for hver måned, for at følge sæsonerne og for at udfordre os selv i nye råvarer og smage.
-------------------
Vi byder på 3- og 4-retters menu, disse serverer vi også vegetarisk og pescetarisk.
Derudover har vi også et a la carte kort med et stort udvalg.

FORRETTER

​

Cremet aspargessuppe

Blomsterkarse, purløgsolie og rugcrumble

175.- 

​

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Urteis, radisser og rygeostcreme

175.-

​

Sprød kartoffel

Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie

175,-

​

Tilføj Baerii caviar 15g 195.-

​

DSC03455.jpg
DSC03437.jpg

HOVEDRETTER

Kyllingesoufflé med citron

Hvide asparges, tærte med økologisk portobello
og hønsevelouté

285.-

​

Skånsomt fanget torsk

Urtepanko, økologisk spidskål, løg og muslingsauce

285.-

​

Håndlavet ravioli med dansk ricotta

Økologisk spinat, hvidløgssauce og østershatte fra Anders og Fie

285.-

 

Økologisk gårdslagtet oksemørbrad

Sprød 1000-lags kartoffel, selleripuré, indbagt duxelles og rødvinssauce

395.-

​

Tilføj Baerii caviar 15g 195.-

 

DESSERTER

Strejf signatur citron

Med lokal citronlikør fra Casa Messina Jensen,
crumble og lemon curd

145.-

​

Rabarber med panna cotta

Kærnemælkssorbet, æblecrumble og lakridslikør fra Casa Messina Jensen 

145.-

​

Bailey Crème Brûlée

Vanilje iscreme og æblecrumble

145.-

​

Danske økologiske oste

Kerneknækbrød og økologisk kompot

145.-

 

citron billede.jpg

STREJF MENUEN

Vi byder på 3- og 4-retters menu, disse serverer vi også vegetarisk og pescetarisk.

privatedining_edited.jpg

Selskab på Strejf

Vi har mange års erfaring med selskaber i restauranten 

så du kan læne dig tilbage og nyde dit selskab.

​

Vi har plads til 10-70 personer 

med 3 forskellige lokaler

​

Køkkenchefen skræddersyer menuer udfra dine ønsker og vores håndværk

​

Læs om mulighederne og se eksempler på menuer

​

østers og hummer

Kun mod 1 dags forudbestilling inden kl. 16 - min. 2 personer.

Dampet line blåmuslinger med økologiske urter

 Dild kogte danske krabbeklør

Kamusling ceviche med æble og peberod

Jomfruhummer med kryddersmør

Sø kogte pil selv rejer

Danske Gigas østers

Grillet citron, aioli mayo, sauce tatar, sauce verte

Surdejs brød og økologisk saltet smør


 pr. pers. 745,- 

Tilkøb 1/2 Hummer - dagspris,-

eller 1/1 Hummer - dagspris,-

Tilkøb Caviar 30g - 595.-

Med vaffel, creme fraiche, skalot løg og citron

SKALDYRSFAD 

bottom of page