top of page
skaldyr nordsjælland

AFTEN

Forretter

Soufflé af skånsomt fanget fisk
Skummet blåmuslingsauce, tapiocaperler
og økologisk gulerod
kr. 165,-

 

Luftig cremet suppe på skovsvampe
Røget Vesterhavsost - Purløgsolie og urter fra Anders
kr. 165,-

 

Dansk koldrøget laks fra egen røgeovn
Pisket rygeostcreme, sprøde maltgrene og purløgsolie
kr. 175,-

Grov tatar af økologisk malkeko
Æggeblommecreme på øko æg
Danske Jordskokker – Urter fra Anders
kr. 175,-

 

Hovedretter

Sprød velfærdsand
Økologisk selleri fra Stengården, gastriksauce på appelsin og confiteret kartoffel
kr. 275,-

 

Skånsomt fanget fisk
Grønne tomater fra Stengården
Friteret duchesse og smør sauce
kr. 285,-

 

Ravioli med økologisk dansk ricotta
Cremet græskar fra Stengården 
Fermenteret Ingrid ærter
kr. 275,-

 

Roasten 
500 g. velfærdsoksekød 
Grønt fra Stengården 
Pommes duchesse– Rødvinssauce
2 personer - pr. person kr. 325,-

Østers

Skaldyrsfad

Kun mod forudbestilling - min. 2 personer

Østers -  Le Gall - Frankrig

 Pil selv rejer - Grønland

 Jomfruhummer - Kattegat
Krabbeklør - Limfjorden

Blåmuslinger - Limfjorden

Kolde Saucer & Grillet Citron
 Pr. pers. Kr. 445,- 

 

Tilkøb

1/2 Hummer - kr. 210,- / eller 1/1 Hummer - Kr. 395,-

Seafood Shrims og muslinger

Desserter

 

Surdejsvaffel med karamel
Kirsebær, iscreme på vanilje og kardemomme
kr. 135,-

 

Strejs signatur citron
Orancello fra Messina Jensen i Helsingør Sprød crumble og røg
kr. 145,-

  

 Et udvalg af danske økologiske oste
Kerne knækbrød og sød kompot på frugter fra Stengården
kr. 145,-

 

4 små desserter
Lavet på lokale økologiske råvare og alt efter køkkenchefens humør
kr. 145,-

 

rabarbersuppe
4_edited.jpg
bottom of page