

AFTEN
Forretter
Kold ærtesuppe
med af terrin confiteret/let røget and
Frisk bælget ærter - Sprødt
Kr. 165,-
Meunierestegt rokke
Grillet grønne asparges - Aspargesmayo
Kr. 175,-
1/2 Hummer
Hjertesalat - Røgede Mandler - Vesterhavsost
Kr. 245,-
Grov Tatar fra Grambogaard
Hakkede urter - Grov sennep - Piment mayo
Chips Syltet svampe - Urter
Kr. 185,-
Hovedretter
Dagens fisk fra auktionen
Glaseret sommerroer med hibiscus
Peberrod/hyben Beurre Blanc - Hyben gel
Kr. 285,-
1/1 Hummer
Hjertesalat - Røgede Mandler - Vesterhavsost
kr. 445,-
Stegt unghane med sommerspidskål
Rosmarin sauce tilsmagt fermenteret asparges.
Kr. 285,-
Striploin, 250 gr.
Ristede Svampe - Nye danske kartofler
Café de Paris Sauce
Kr. 325,-
The Roast (min. 2 personer)
Serveres som Sharefood med opfyldning
Bagte rodfrugter - Nye danske kartofler - Coleslaw - Skysauce
kr. 270,- pr. person

SKALDYRSFAD
Kun mod forudbestilling - min. 2 personer
Østers - Le Gall - Frankrig
Pil selv rejer - Grønland
Jomfruhummer - Kattegat
Krabbeklør - Limfjorden
Blåmuslinger - Limfjorden
Kolde Saucer & Grillet Citron
pr. pers. Kr. 445,-
Tilkøb 1/2 Hummer - kr. 210,-
eller 1/1 Hummer - Kr. 390,-

The R0ast
SERVERES SOM SHAREFOOD M. OPFYLDNING
Bagte rodfrugter, Kartoffel
samt - naturligvis - Coleslaw & Skysauce
Min. 2 pers. - Kr. 270,- pr. person.

Desserter
Grønne æbler
pocheret i vanilje og skovmærke
Æble sorbet - Krystalliseret mørk chokolade.
kr. 145,-
Strejf Signatur Citron
Rygende Citrus - Lemoncurd - Hvid Chokolade -
Citron Specier - Skovsyre
Kr. 155,-
Køkkenets Udvalgte Oste
Chutney - Kerne Knækbrød
Kr. 115,-
Petit Four
3 slags af køkkenets udvalgte
Kr. 95,-
