IMG_1578 2.jpg

VINTER MENUEN 

Alle retter på menuen er "forret størrelse"

Pocherede Blåmuslinger

Fermenteret Glaskål - Sprød Malt -

Muslingefløde m. Peberrod

Økologisk Selleri

Saltet Æggeblomme - Sprød Rug -

Sauce på Ristet Gær

Fisk fra Auktionen

Vinterkål - Luftig Smørsauce - Blomsterkarse 

Oksebryst & Haler

Citron & Miso - Kartoffelrulle - Rødvinssky

 

Glaced Gateau Marcel

Fermenteret Skovbær - Broken Gel - Saltkaramel - Nøddeis

3 serveringer - Kr. 425,- pr. person.

Selleri // Okse // Gateau Marcel

4 serveringer - Kr. 525,- pr. person.

Du Bestemmer !!

5 serveringer - Kr. 625,- pr. person.

Hele Molevitten !!

DEN GRØNNE MENU

Vores Grønne menu kan ikke bestilles a la carte på dagen, men skal forudbestilles senest dagen før på telefonnummer +45 4921 1111

Creme Suppe

Sprøde Kerner – Rodfrugter – Variation af Karse

Økologisk Selleri

Selleri bånd – Sprød Kartoffel – Sauce på Ristet Gær ​

Cremet Perlebyg med Salvie

Vinterkål – Danske Porrer – Senneps Urt


Stegt Polenta med Citron & Miso

Braiseret Løg – Sprød Rug – Koriander Spire

Glaced Gateau Marcel

Fermenteret Skovbær - Broken Gel - Saltkaramel - Nøddeis

Bemærk venligst at menuen indeholder både Laktose, Gluten & Æg - Retterne kan ændres ift. dette, men nogle elementer vil så udeblive...

3 serveringer - Kr. 425,- pr. person.

4 serveringer - Kr. 525,- pr. person.

5 serveringer - Kr. 625,- pr. person.

rabarbersuppe