STREJF MENUEN
Cremet aspargessuppe
Blomsterkarse, purløgsolie og rugcrumble
​
Sprød kartoffel
Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie
​
Kyllingesoufflé med citron
Hvide asparges, tærte med økologisk portobello og hønsevelouté
​
Rabarber og panna cotta
Kærnemælkssorbet, æblecrumble og lakridslikør fra Casa Messina Jensen
​
3-Retter 475.-
​
4-Retter 575.-
​
Byt hovedret ud med oksemørbrad +100.-
​
Tilføj Baerii caviar 15g 195.-
​
VEGETAR MENUEN
Sprød kartoffel
Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie
​
Håndlavet ravioli med dansk ricotta
Økologisk spinat, hvidløgssauce og østershatte fra Anders og Fie
​
Bailey Crème Brûlée
Vanilje iscreme og æblecrumble
​
3-Retter 465.-
​
​
​
PESCETAR MENUEN
Cremet aspargessuppe
Blomsterkarse, purløgsolie og rugcrumble
​
Sprød kartoffel
Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie
​
Skånsomt fanget torsk
Urtepanko, økologisk spidskål, løg
og muslingsauce
​
Bailey Crème Brûlée
Vanilje iscreme og æblecrumble
​
3-Retter 475.-
​
4-Retter 575.-
​
Tilføj Baerii caviar 15g 195.-
​