top of page
DSC00305.jpg

STREJF MENUEN

Cremet aspargessuppe

Blomsterkarse, purløgsolie og rugcrumble

​

Sprød kartoffel
Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie

​

Kyllingesoufflé med citron

Hvide asparges, tærte med økologisk portobello og hønsevelouté

​

Rabarber og panna cotta

Kærnemælkssorbet, æblecrumble og lakridslikør fra Casa Messina Jensen

​

3-Retter 475.-

​

4-Retter 575.-

​

Byt hovedret ud med oksemørbrad +100.-

​

Tilføj Baerii caviar 15g 195.-

​

VEGETAR MENUEN

Sprød kartoffel
Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie

​

Håndlavet ravioli med dansk ricotta

Økologisk spinat, hvidløgssauce og østershatte fra Anders og Fie

​

Bailey Crème Brûlée

Vanilje iscreme og æblecrumble

​

3-Retter 465.-

​

​

​

DSC00461.jpg
fisk_edited_edited.jpg

PESCETAR MENUEN

Cremet aspargessuppe

Blomsterkarse, purløgsolie og rugcrumble

​

Sprød kartoffel
Ramsløgsolie, selleri/trøffel sauce og mikrourter fra Anders og Fie

​

Skånsomt fanget torsk

Urtepanko, økologisk spidskål, løg
og muslingsauce

​

Bailey Crème Brûlée

Vanilje iscreme og æblecrumble

​

3-Retter 475.-

​

4-Retter 575.-

​

Tilføj Baerii caviar 15g 195.-

​

bottom of page