top of page
DSC00305.jpg

STREJF MENUEN

 

Jomfruhummer
Jomfruhummermayo, ærter, ramsløg og asparges crudité

Danske asparges
Rejer, luftig sauce mousseline og dild

Stegt slethvar

Rygeost skum, radiser, ærter
og nye kartofler med løvstikke

Mandel mazarin

Syltede rabarber, bær gel og hyldeblomstsorbet

3-Retter 465.-

4-Retter 565.-

STREJF VINMENU

 

 

Pinot Grigio, Tinazzi
Veneto, Italien

Riesling, Montigny
Nahe, Tyskland

Pinot Gris, Trimbach

Alsace, Frankrig 

Sauterens, Castelnau de Suduiraut

Bordeaux, Frankrig 

Vin til 3-Retter 445.-

Vin til 4-Retter 565.-

DSC03493.jpg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få noget af vide om events, tiltag og andet.

  • Instagram
  • Facebook - Hvid Circle
mainSmiley.png

©2018 STREJF - Restaurant og Bar

Stationspladsen 3, 3000 Helsingør

Telefon 49 21 11 11, e-mail: info@restaurant-strejf.dk

bottom of page