top of page
IMG_1578 2.jpg

STREJF MENUEN 

Cremet jomfruhummer bisque 
Marmoreret brændt hvid fisk  - Urter - Chips.
Vin: Mas de tannes - Chardonnay.


Kalve carpaccio 
Let syltede jordskokker

Broken gel af jordskokker - Mizuna.
Vin: Coteaux du giennois - Sauvignon blanc.


Dagens Fisk
Pistacie/urtepanade - Persille splash - Stegt kål 
Syltede beder - Fumet sauce.
Vin: Trimbach - Riesling.
 

Skift din hovedret + kr. 45,-
Stegt Terres Major - Duroc gris fra Grambogaard
Glaserede gulerødder - Ristede nødder.
Rødvin/rosmarin sauce.


Mousse på græsk yoghurt
Kakao  tuille - Salt karamel - Mynte sirup.
Vin: Elderton - Semillion.

3 retter - kr.  450,- / 4 retter - kr. 550,-

VINMENU

Inkl. kildevand med eller uden brus
Vine til 3 retter kr. 395,-

Vine til 4 retter kr. 485,-

En grøn menu ?

Vi imødekommer, - så vidt muligt,

altid ønsker om en grøn eller vegansk menu,

så længe vi ved det senest dagen før :)

 

Så har du specielle ønsker eller allegier.

så kontakt os venligst på tlf. 49 21 11 11 

senest dagen før din reservation   

 

rabarbersuppe
bottom of page