top of page
DSC00305.jpg

STREJF MENUEN

Cremet skovsvampesuppe

Røget vesterhavsost og purløg

Dampet skånsomt fanget torsk
Økologiske porrer, brunet smørsauce og ørredrogn

Velfærds kylling og karl Johan soufflé

Økologiske gulerødder, rørt kartoffel med urter, sauce blanquette

Chokolade, chokolade, chokolade

Sorbet, Gateau marcel og sprød dome

3-Retter 465.-

skovsvampe - kylling - chokolade

4-Retter 565.-

skovsvampe - torsk - kylling - chokolade

Byt hovedret ud med oksemørbrad +100.-

Tilføj friskrevet vintertrøffel 95.-

Tilføj Unika gold caviar 15g 195.-

VEGETAR MENUEN

Cremet skovsvampesuppe

Røget vesterhavsost og purløg

Håndlavet ravioli med dansk ricotta

Trøffelsauce, jordskokker og økologisk ost

Bailey Crème Brûlée

Vanilje iscreme og hasselnød krokant

3-Retter 465.-

Tilføj friskrevet vintertrøffel 95.-

DSC00461.jpg
fisk_edited_edited.jpg

PESCETAR MENUEN

Cremet skovsvampesuppe

Røget vesterhavsost og purløg

Dampet skånsomt fanget torsk
Økologiske porrer, brunet smørsauce og ørredrogn

Letstegt rødfisk

kartoffel fra Stengården, smør kål,
cremet fiske sauce med persille 

Bailey Crème Brûlée

Vanilje iscreme og hasselnød krokant

3-Retter 465.-

skovsvampe -  pighvar - crème brûlée

4-Retter 565.-

skovsvampe - torsk - pighvar - crème brûlée

Tilføj friskrevet vintertrøffel 95.-

Tilføj Unika gold caviar 15g 195.-

bottom of page