top of page
DSC00305.jpg

STREJF MENUEN

 

Koldrøget laks fra egen røgeovn

Oxideret agurk, pisket urte creme fraiche og lokale urter

Dampet fisk fra auktionen
Cremet citronspidskål, tapiocaperler, purløgsolie og blåmuslingsauce 

Skindstegt havbars med danske porrer

Luftig smørsauce og knuste kartofler med salturt og hasselnødder

Blåbær og saltet karamel

Blåbærsorbet, karamelmousse og friske bær

3-Retter 445.-

4-Retter 545.-

STREJF VINMENU

 

 

Albariño, La Casa De Las Locas

Ríax Baixas, Spanien

Pinot grigio, Tinazzi
Veneto, Italien

Chardonnay, Domaine Corsin

Bourgogne, Frankrig

Grenache, Cave Rasteau

Rhone, Frankrig 

Vin til 3-Retter 445.-

Vin til 4-Retter 565.-

DSC03493.jpg
bottom of page