

STREJF MENUEN
Cremet jomfruhummer bisque
Marmoreret brændt hvid fisk - Urter - Chips.
Vin: Mas de tannes - Chardonnay.
Kalve carpaccio
Let syltede jordskokker
Broken gel af jordskokker - Mizuna.
Vin: Coteaux du giennois - Sauvignon blanc.
Dagens Fisk
Pistacie/urtepanade - Persille splash - Stegt kål
Syltede beder - Fumet sauce.
Vin: Trimbach - Riesling.
Skift din hovedret + kr. 45,-
Stegt Terres Major - Duroc gris fra Grambogaard
Glaserede gulerødder - Ristede nødder.
Rødvin/rosmarin sauce.
Mousse på græsk yoghurt
Kakao tuille - Salt karamel - Mynte sirup.
Vin: Elderton - Semillion.
3 retter - kr. 450,- / 4 retter - kr. 550,-
VINMENU
Inkl. kildevand med eller uden brus
Vine til 3 retter kr. 395,-
Vine til 4 retter kr. 485,-
En grøn menu ?
Vi imødekommer, - så vidt muligt,
altid ønsker om en grøn eller vegansk menu,
så længe vi ved det senest dagen før :)
Så har du specielle ønsker eller allegier.
så kontakt os venligst på tlf. 49 21 11 11
senest dagen før din reservation
