top of page
Syltet drueagurk, frokost, nordsjælland, smørrebrød

Frokost på Strejf

Til frokost serverer vi smørrebrød baseret på lokale og økologiske råvarer
-----------
Det vil sige du kan forvente et stykke smørrebrød, hvor rugbrødet er lavet fra bunden med surdej og kun de råvarer der er i sæson og smager bedst der kommer oven på brødet
-----------
Der er både kolde og varme smørrebrød at vælge mellem, og så kan man slutte af med en frisk dessert

De kolde stykker smørrebrød

 

Signatur Tatar på økologisk malkeko

Rørt med purløg, friske ramsløg og æggeblommecreme

125.-

​

Velfærds kyllingesalat

Hjemmelavet øko bacon, cornichoner
og danske æbler

115.-

​

Koldrøget laks fra egen røgeovn

Pisket rygeostcreme, sprøde blade radisser

135.-

​

Christiansø kryddersild

Økologisk æg fra Stengården, cremefraiche,
friterede kapers og løg

110.-

Strejf Signatur tatar, økologisk, lokal, helsingør
Strejf, confiteret gris, økologisk, lokalt helsingør

De varme stykker smørrebrød

 

Confiteret økologisk gris

Løgskaller, solbær og hønsesauce med sennep

145.-

​

Koldtvandsrejer og friteret æg

På smørristet surdejsbrød med dildmayo og urter

155.-

​

Sprød panko fiskefilet

Citronmayo og hjemmesyltede grøntsager

110.-
Tilføj koldtvandsrejer +45.-

​

​

​

Sprød kartoffel

Rygeostcreme, selleribånd

105.-

​

Køkkenchefens øko deller

Kartoffelsalat, radisser og rødbedebånd

110.-

​

​

Frokost dessert

 

Bailey Crème Brûlée

Æblecrumble

95.-

​

Citronfromage med likør fra Casa Messina Jensen

Krystaliseret chokolade og lemon curd

95.-

​

3 danske økologiske oste

 Med kerneknækbrød og økologisk kompot

95.-

​

​

Frokost menu

 2 stk. smørrebrød samt valgfri dessert
   
vælg mellem

sild/fiskefilet/deller/kyllingesalat
                             

   kr. 315,-

Strejf, frokost, tærte, dessert, helsingør
privatedining_edited.jpg

Selskab på Strejf

Vi har mange års erfaring med selskaber i restauranten 

så du kan læne dig tilbage og nyde dit selskab.

​

Vi har plads til 10-70 personer 

med 3 forskellige lokaler

​

Køkkenchefen skræddersyer menuer udfra dine ønsker og vores håndværk

​

Læs om mulighederne og se eksempler på menuer

​

østers og hummer

Kun mod 1 dags forudbestilling inden kl. 16 - min. 2 personer.

Dampet line blåmuslinger med økologiske urter

 Dild kogte danske krabbeklør

Kamusling ceviche med æble og peberod

Jomfruhummer med kryddersmør

Sø kogte pil selv rejer

Danske Gigas østers

Grillet citron, aioli mayo, sauce tatar, sauce verte

Surdejs brød og økologisk saltet smør


 pr. pers. 745,- 

Tilkøb 1/2 Hummer - dagspris,-

eller 1/1 Hummer - dagspris,-

Tilkøb Caviar 30g - 595.-

Med vaffel, creme fraiche, skalot løg og citron

SKALDYRSFAD 

bottom of page