SELSKABSMENUER
Vi går meget op i sæson, økologiske og lokale råvarer
her finder du et eksempel på selskabs retter
Ved at sende en forespørgsel til os
vil vores køkkenchef skræddersy en menu i sæson efter dine ønsker og vores håndværk.
minimum 15 personer
(ved selskaber under 14 personer, henvises til vores a la carte kort)
3 retter kr. 475.- // 4 retter kr. 575.- // 5 retter kr. 655.-
Strejf holder gerne lukket for firmaer eller private arrangementer
Fredag og lørdag aften koster det kr. 50,000,- inklusiv forbrug
Snacks
Start aftenen med et Strejf af snacks
3 stk. kr. 145,-
Oxideret Agurk
med rogn & rygeost
Sprød Tapioca Chips
med Purløgs mayo
Kanape med Cremet perlebyg & håndpillet rejer
Østers - Gillardeau
med citron & vinaigrette + kr. 65.-
Forretter el.
Mellemretter
Strejfs Koldrøget Laks
Oxideret Agurk – Brunet Smør Sne –
Rug Crumble – Blomster Karse
Rørt Okse
Syltede Bøgehatte – Saltet Æggeblomme –
Pommes Allumettes – Karse
Ristet Helleflynder
Marineret Kål – Fumé Sauce med Citron – Tapioka
Blåmuslinge Suppe
Brunoise af Rodfrugter – Purløgs Olie - Karse
Hovedretter
Fisk fra Auktionen
Søde løg, ristet kartofler, syltet kål
& citrus fumé sauce
Braiseret Svinebryst fra Grambogaard
Glaseret Rødbede – Saltet Selleri –
Rødbedespire – Puffet Svær
Unghane Bryst
Kartoffelterrin med Citron – Variation af Gulerod – Hønsesauce med Æble Eddike
Oksemørbrad
Pommes Anna – Grillet Kejser Hat –
Svampe Puré – Løgskaller – Rødvinssauce
+ kr. 45,-
Oste & Desserter
Pisket Brie de Meaux
Fermenterede Blåbær –
Hjemmelavet Knækbrød – Skovsyre
3 oste fra Køkkenet
Sæsonens Kompot - Hjemmelavet Knækbrød
Citron Dessert
Lemon curd – Citron Specier – Skovsyre
Gateau Marcel
Vanille Iscreme – Syltede Bær – Chokolade Knas
Lidt sødt...
Slut af med lidt sødt til kaffen
Fyldte Chokolader
2 stk. kr. 45.-
Hjemmelavede Flødeboller
2 stk. kr. 45.-
Småkager
kr. 35.-
Blandet Petit Fours
3 stk. kr. 75.-