top of page
Vin Cheers
DSC_3815.jpg

ITALIENSK VINAFTEN

Mad & Vin

Fredag den 12. maj kl. 18.00

Velkomst

Arancini og tapioca chips med aioli.

Vin: Cuvée Negri.

 

Forret

Grillede asparges, sauce Mouseline, rimet kulmule,

chips og olie.

Vin: Ca’Bianca Gavi DOCG  

Vin: Manfredi Basilicata IGT Bianco

Mellemret

Terrin af letrøget unghane,

syrlige rabarber , ramsløg og polenta. 

Vin: Chersi Barbera d’Asti DOCG Superiore

Vin: Riserva Valtellina Superiore

Hovedret

Langtidsstegt okse med tomat og salvie

Pom pure, oliven/rødvins sauce

og grillet zucchini og pecorino.

Vin: Sfursat Carlo Negri Sforzato di Valtellina DOCG

Vin: Ca’Bianca Barolo DOCG

 

Dessert

Forårs tiramisu

Med et strejf af citron samt mandel crumble.

Vin: Refosa

 

Pris pr. person kr. 995,-

DSC_3793.jpg
bottom of page