top of page


ITALIENSK VINAFTEN
Mad & Vin
Fredag den 12. maj kl. 18.00
Velkomst
Arancini og tapioca chips med aioli.
Vin: Cuvée Negri.
Forret
Grillede asparges, sauce Mouseline, rimet kulmule,
chips og olie.
Vin: Ca’Bianca Gavi DOCG
Vin: Manfredi Basilicata IGT Bianco
Mellemret
Terrin af letrøget unghane,
syrlige rabarber , ramsløg og polenta.
Vin: Chersi Barbera d’Asti DOCG Superiore
Vin: Riserva Valtellina Superiore
Hovedret
Langtidsstegt okse med tomat og salvie
Pom pure, oliven/rødvins sauce
og grillet zucchini og pecorino.
Vin: Sfursat Carlo Negri Sforzato di Valtellina DOCG
Vin: Ca’Bianca Barolo DOCG
Dessert
Forårs tiramisu
Med et strejf af citron samt mandel crumble.
Vin: Refosa
Pris pr. person kr. 995,-

bottom of page