top of page

Vildtmenu
tors. 30. okt.
|Strejf Helsingør
Oplev efterårets smage med vores 3-retters vildtmenu – kun den 30, 31. oktober og 1. november.


Tid & sted
30. okt. 2025, 18.00 – 01. nov. 2025, 22.00
Strejf Helsingør, Stationspladsen 3, 3000 Helsingør, Danmark
Menu
Oplev efterårets smage med vores Vildtmenu – serveret den 30. og 31. oktober samt 1. november.
En aften med vildt, vin og hyggelig stemning hos Strejf.
Menuen består af tre lækre retter:
Forret - Andecarpaccio med enebærmayo, syltede tyttebær, sprød brødcrouton og frisk karse.
Hovedret - Mør vildtkølle serveret med variation af selleri, dehydreret rødbede, ristede hasselnødder og blommesauce.
Dessert - Luftig mørk chokolademousse med appelsin, passionsfrugt og sprød havrecrumble.
bottom of page
