top of page

Franske vine samt tysk sprødt og sødt

fre. 25. apr.

|

Helsingør

I samarbejde med LEAF/BIRD, Brian Rasmussen / Sommelier, byder vi velkommen til en fantastisk vinaften med lækre franske vine tilpasset en 5 retters menu.

Franske vine samt tysk sprødt og sødt
Franske vine samt tysk sprødt og sødt

Tid & sted

25. apr. 2025, 18.00 – 22.00

Helsingør, Stationspladsen 3, 3000 Helsingør, Danmark

Menu

Aftenen byder på en præsentation af eksklusive vine, ledet af sommelier Brian Rasmussen og lækre retter skabt af Strejfs dygtige og kreative kokke, der sætter fokus på råvarer og årstidens bedste ingredienser.


Velkomst kl. 18,00

Snacks og mousserende vine

Kammuslinger og Pouilly-Fumé

Pighvar og Sancerre Blanc

Letrøget andebryst og Sancerre Rouge


Del denne begivenhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få noget af vide om events, tiltag og andet.

  • Instagram
  • Facebook - Hvid Circle
mainSmiley.png

©2018 STREJF - Restaurant og Bar

Stationspladsen 3, 3000 Helsingør

Telefon 49 21 11 11, e-mail: info@restaurant-strejf.dk

bottom of page