

RECEPTIONSBUFFET
Små finger anretninger - Minimum 15 pers.
priser er pr. pers. og vælges ud fra antal enheder
Til den lille, lette reception anbefaler vi 5-7 enheder
- Skal det være lidt større og mættende anbefaler vi 9-11 enheder
vælg 5 enheder 165.- // vælg 7 enheder 195.-
vælg 9 enheder 245.-// vælg 11 enheder 275.-
Kanapéer
-
Cremet Perlebyg med håndpillet rejer
-
Svampe med persille og trøffel
-
Hjemmerøget Lakse Mousse med syltet rødløg
-
Serrano Skinke med trøffel mayonnaise
-
Hønsesalat med bacon
-
Æggesalat med karse og rugbrød crumble
-
Koldrøget Laks fra egen røge ovn med purløgs mayo
-
Skagen Skinke med pesto og ristet kerner


Et strejf i bambusbåd
-
Rørt grov tatar med karse og peberod
-
Citrus rimet laks med oxideret agurk og rygeost
-
Rejesalat med iceberg og cocktail dressing
-
Couscous salat med tomat, agurk og viniagrette
-
Marineret oksekød med barbecue dressing
På Pinde
SKAL LUNES
-
Marineret kylling og grønt
-
Dadel Tomater, mozzarella og basilikum
-
Okse roast med bagte løg
-
Hurtigt grillet laks med spidskål


Oste & Desserter
-
Unika Vesterhavs ost med stikkelsbær kompot
-
Unika Gammel knas med solbær kompot
-
Unika Sirius i stykker med knækbrød og rød skovsyre
-
Strejfs Brownie med karamel creme og bær
-
Citron mousse med krystalliseret hvid chokolade
-
Kiksekage med karamel og chokolade
-
Hvid chokolademousse med skovbær
-
Cheesecake i små glas
-
Frisk skåret frugt