top of page
Modtagelse drikke

RECEPTIONSBUFFET

Små finger anretninger -  Minimum 15 pers.

priser er pr. pers. og vælges ud fra antal enheder

Til den lille, lette reception anbefaler vi 5-7 enheder

- Skal det være lidt større og mættende anbefaler vi 9-11 enheder

vælg 5 enheder 165.- // vælg 7 enheder 195.- 

vælg 9 enheder 245.-// vælg 11 enheder 275.-

Kanapéer

  • Cremet Perlebyg med håndpillet rejer

  • Svampe med persille og trøffel

  • Hjemmerøget Lakse Mousse med syltet rødløg

  • Serrano Skinke med trøffel mayonnaise

  • Hønsesalat med bacon

  • Æggesalat med karse og rugbrød crumble

  • Koldrøget Laks fra egen røge ovn med purløgs mayo

  • Skagen Skinke med pesto og ristet kerner

IMG_1887.jpg
IMG_1724.jpg

Et strejf i bambusbåd

  • Rørt grov tatar med karse og peberod

  • Citrus rimet laks med oxideret agurk og rygeost

  • Rejesalat med iceberg og cocktail dressing

  • Couscous salat med tomat, agurk og viniagrette

  • Marineret oksekød med barbecue dressing

På Pinde

SKAL LUNES

  • Marineret kylling og grønt

  • Dadel Tomater, mozzarella og basilikum

  • Okse roast med bagte løg

  • Hurtigt grillet laks med spidskål

Chokolade Trøfler

Oste & Desserter

  • Unika Vesterhavs ost med stikkelsbær kompot

  • Unika Gammel knas med solbær kompot

  • Unika Sirius i stykker med knækbrød og rød skovsyre

  • Strejfs Brownie med karamel creme og bær

  • Citron mousse med krystalliseret hvid chokolade

  • Kiksekage med karamel og chokolade

  • Hvid chokolademousse med skovbær

  • Cheesecake i små glas

  • Frisk skåret frugt

bottom of page