kammusling

DECEMBER MENU 

Forret

Cremet Jordskokkesuppe

Variation af Jordskokker - Urter fra Snekkersten

Mellemret

Rørt Anderillette af dansk And

På ristet surdejs brød - Syltet Selleri - Selleri Skum - Tyttebær - Persillestøv

Hovedret

Lange bagt m. Jule Crumble

Palmekål - Rosenkål - Syltede Skalotter - Persillerod - Syrlig sauce på fiskeben

 

Dessert

Pocheret Pære

Hvid Chokolademousse - pære Gel - Krystalliseret Karamel - Citron Timian Sorbet

3 retter - Kr. 395,- pr. person.

4 retter - Kr. 475,- pr. person.
 

Vil du opgradere din hovedret til Krondyrfilét?

+ kr. 45,-

Næste måneds menu,

serveres altid

fra første onsdag i måneden

 

DEN GRØNNE MENU

Vores veganske menu kan ikke bestilles a la carte på dagen, men skal forudbestilles senest dagen før på telefonnummer +45 4921 1111

Cremet Græskar Suppe

Saltet nødde crumble – Syltet græskar –

Mungbønne spire

kr. 145,-

Stegte svampe på Ristet ’’Brød’’

Urte salat – senneps vinaigrette – persille støv

kr. 145,-

Røget Blomkål fra egen Røgovn

Perlebyg med citrus – syltet glaskål – sauce på mandelmælk med purløgs olie

kr. 235,-

Forskellige Former Æble 

Råsyltet æble – æble sorbet – jernurt

kr. 135,-

3 retter - Kr. 395,- pr. person.

4 retter - Kr. 475,- pr. person

rabarbersuppe