DECEMBER MENU
Forret
Skaldyrs Bisque
m. Krabbe & bakskuld
Mellemret
Langtidsbagt Laks
Peberrods creme fraiche,
puffede hvedekerner & grønkålschips
Hovedret
Skindstegt Rødfisk
Saltbagte gule beder, bedepuré, pommes Fondant samt hønse fumét m. æblecider
Dessert
Kirsebær Panna Cotta på sprød bund
m. Brændt hvid chokolade & blodappelsin sorbet
Næste måneds menu,
serveres altid
fra første onsdag i måneden
3 retter - Kr. 375,- pr. person.
4 retter - Kr. 455,- pr. person.
Hovedret kan byttes ud med "ROAST"
ved minimun 2 personer.
The R0ast
SPIS HVAD DU KAN!
US Roast - Great Omaha
Serveres med pommes rissollées,
peberskysauce, Coleslaw & bagte hele rodfrugter
Min. 2 pers. - Kr. 225,- pr. person.