kammusling

SEPTEMBER MENU 

Forret

Hø-Røget Æggeblomme

Blomkålsris - Malt - Hønseconsommé med Svampe
 

Mellemret

Skindstegt Fjæsing - Kattegat

Perlebyg med Salvie - Vesterhavsskum - Citrus

Hovedret

Pocheret Lange - Nordsøen

Kålrabi - Pommes Parisienne - Grønkål -

Sauce på Havtorn
 

 

Dessert

Brombær & Hasselnødpraliné

Marengs - Krystalliseret Hvid Chokolade - Rød Skovsyre

3 retter - Kr. 395,- pr. person.

4 retter - Kr. 475,- pr. person.
 

Vil du opgradere din hovedret til Krondyrfilét?

+ kr. 45,-

Næste måneds menu,

serveres altid

fra første onsdag i måneden

 

DEN GRØNNE MENU

Vores veganske menu kan ikke bestilles a la carte på dagen, men skal forudbestilles senest dagen før på telefonnummer +45 4921 1111

Bagt Blomkål med citrus
Saltet nødder - granat æble - syrnet mandelmælk - purløgs olie

kr. 145,-

Cremet Perlebyg med salvie
jordskokke chips - jordskokke skum - frisk æble - urter fra snekkersten

kr. 145,-

Grillet Polenta
pommes parisienne - grønkål - kålrabi -

tapioca chips - sauce på aromatiske urter

kr. 235,-

Forskellige Former Brombær 
Friske brombær - Fryse tørret brombær -

brombær gel - brombær sorbet - mynte

kr. 135,-

3 retter - Kr. 395,- pr. person.

4 retter - Kr. 475,- pr. person

rabarbersuppe