

GOURMET RECEPTION
Når det skal være ekstra godt, med de lækre råvarer
- Minimum 15 pers.
priser er pr. pers. og vælges ud fra antal enheder
Til den lille, lette reception anbefaler vi 5-7 enheder
- Skal det være lidt større og mættende anbefaler vi 9-11 enheder
vælg 5 enheder 235.- // vælg 7 enheder 325.-
vælg 9 enheder 415.-// vælg 11 enheder 465.-
Kanapéer
PÅ RISTET SURDEJSBRØD
-
Krondyr filet med kantarel creme og syltet tyttebær
-
Foie gras terrin med confiteret and og stikkelsbær kompot
-
Oksemørbrad med karamelliseret løg pure og råsyltet skalotte
-
Rørt Hummer med creme fraiche, grillet citron, dild
-
Taske Krabbe med syltet havtorn, jordskokke chips og karse
-
Luft tørrret Skagen Skinke med trøffel mayo


Østers
-
Gillardeau med syrnet fløde og citron + kr. 65.-
Blinis
-
Amerikansk Sikrogn med rødløg, crème fraiche & dild
-
Caviar Gastro unika gold - med hakket skalotteløg, dild og creme fraiche + kr. 95.-
-
Dansk Ørredrogn med oxideret agurk, Grambogård bacon og karse
De Små Retter
PORTIONSANRETTET
-
Kammusling ceviche med citrus salat og variation af jordskokker
-
Koldrøget Laks fra egen røge ovn med Rygeost creme, rugbrøds chips og agurk
-
Grov tatar med æggeblommecreme, peberod, surt & kartoffel chips
-
Rimet Jomfruhummer m. agurk, æble og kold peberrods sauce


Desserter
-
Forskellige Unika oste m. hjemmelavet kompot & knækbrød
-
2 stk. fyldte chokolader
-
Gateau Marcel chokoladekage
-
Blandet hjemmelavet Petit Fours