top of page
Gourmet frokost

GOURMET RECEPTION

Når det skal være ekstra godt, med de lækre råvarer
-  Minimum 15 pers.

priser er pr. pers. og vælges ud fra antal enheder

Til den lille, lette reception anbefaler vi 5-7 enheder

- Skal det være lidt større og mættende anbefaler vi 9-11 enheder

vælg 5 enheder 235.- // vælg 7 enheder 325.- 

vælg 9 enheder 415.-// vælg 11 enheder 465.-

Kanapéer

PÅ RISTET SURDEJSBRØD

  • Krondyr filet med kantarel creme og syltet tyttebær

  • Foie gras terrin med confiteret and og stikkelsbær kompot

  • Oksemørbrad med karamelliseret løg pure og råsyltet skalotte

  • Rørt Hummer med creme fraiche, grillet citron, dild

  • Taske Krabbe med syltet havtorn, jordskokke chips og karse

  • Luft tørrret Skagen Skinke med trøffel mayo

tomat

Østers

  • Gillardeau med syrnet fløde og citron + kr. 65.-

Blinis

  • Amerikansk Sikrogn med rødløg, crème fraiche & dild

  • Caviar Gastro unika gold - med hakket skalotteløg, dild og creme fraiche + kr. 95.-

  • Dansk Ørredrogn med oxideret agurk, Grambogård bacon og karse

De Små Retter

PORTIONSANRETTET

  • Kammusling ceviche med citrus salat og variation af jordskokker

  • Koldrøget Laks fra egen røge ovn med Rygeost creme, rugbrøds chips og agurk

  • Grov tatar med æggeblommecreme, peberod, surt & kartoffel chips

  • Rimet Jomfruhummer m. agurk, æble og kold peberrods sauce

IMG_1887.jpg
IMG_1916.jpg

Desserter

  • Forskellige Unika oste m. hjemmelavet kompot & knækbrød

  • 2 stk. fyldte chokolader

  • Gateau Marcel chokoladekage

  • Blandet hjemmelavet Petit Fours

bottom of page